Print31 oktober 2010
6 november: high tea in Lloydtoren

De Lloydtoren op de kop van de Lloydpier in Rotterdam is uit de steigers. Imposant torent hij uit boven de skyline langs de Nieuwe Maas. Zaterdag 6 november kunt u van de spectaculaire vergezichten genieten tijdens een high tea.


Een spectaculair uitzicht vanuit de Lloydtoren.

U bent van 12.30 tot 15.00 uur van harte welkom in het infocentrum aan de Kratonkade 660, halverwege de pier. Vervolgens kunt u vanaf de 21e verdieping van de Lloydtoren genieten van het meest spectaculaire uitzicht van Rotterdam, onder het genot van een hapje en een drankje, geheel in stijl. U zit in de Lloydtoren eerste rang en geniet niet alleen van de vergezichten over de stad, de haven en de rivier, maar ook van de fraaie architectuur elders op de pier.

Mooiste uitzicht van Rotterdam

De Lloydtoren biedt u het mooiste uitzicht van Rotterdam, aldus projectmanager Daan Janssen van Van der Looy Projektmanagement B.V. “Vanaf de Lloydtoren heb je het meest vrije uitzicht over Rotterdam. Vanaf hier zie je het centrum en heb je vrij uitzicht over een heel groot gedeelte van de Maas. Dit in tegenstelling tot andere woongebouwen die juist wegkijken van het centrum en vaak de Maas niet eens zien liggen. Ik roep iedereen op zich zaterdag te laten overtuigen, want het uitzicht en de woningen zijn werkelijk magnifiek”

Modelwoning

Maar er is nóg een reden om de Lloydtoren te bezoeken: in de Lloydtoren is een modelwoning te bezichtigen die u een uitstekende indruk geeft hoe ook uw appartement op de pier kan worden. En waar veel woontorens in Rotterdam nog gebouwd moeten worden en het nog jaren duurt voordat deze opgeleverd worden, is de Lloydtoren de laatste fase ingegaan van zijn realisatie. Dit betekent dat u het eindresultaat reeds kunt zien en een verhuizing in circa vijf maanden mogelijk is.


De Lloydtoren.

Nog diverse appartementen beschikbaar

In de Lloydtoren zijn nog diverse twee-, drie-, en vierkamerappartementen beschikbaar. De oppervlaktes van de appartementen in de Lloydtoren variëren van 87 tot 135 vierkante meter. De koopsommen beginnen bij 260.000 euro (v.o.n.). Daarnaast zijn in de Lloydtoren vier penthouses te koop, met een oppervlakte van 158 tot 208 vierkante meter.

Standaard compleet opgeleverd

De appartementen worden standaard hoogwaardig afgewerkt met een SieMatic keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, combimagnetron en keramische kookplaat met RVS afzuigschouw. Ook de badkamer wordt compleet opgeleverd, met Villeroy & Boch sanitair.

Bodega en Duavista

Behalve in de Lloydtoren zijn er ook nog enkele appartementen te koop in de complexen Bodega en Duavista. Deze zijn reeds opgeleverd. De appartementen variëren in oppervlakte van 82 tot 140 vierkante meter. Ieder appartement is minimaal voorzien van twee ruime slaapkamers en een hoogwaardig afgewerkte keuken en badkamer. De koopsommen beginnen bij 232.500 euro (v.o.n.). Ook in Duavista is een fraaie modelwoning te bezichtigen.

Infocentrum op locatie

Bent u komende zaterdag verhinderd voor de high tea, kom dan op een ander tijdstip naar het infocentrum. Daar staat een fraaie maquette van de Lloydpier en kunt u diverse soorten tegelwerk en sanitair bekijken. Het infocentrum is iedere week geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur en iedere zaterdag van 13.30 tot 15.00 uur. Uiteraard is een bezichtiging op afspraak ook mogelijk.

Inkoopgarantie eigen woning

Voor de appartementen in de Lloydtoren kunt u gebruikmaken van de ‘inkoopgarantie eigen woning’. Dat betekent dat uw huidige woning gegarandeerd voor negentig procent van de onderhandse verkoopwaarde verkocht wordt, als u een appartement in de Lloydtoren koopt. Een andere aantrekkelijke regeling is de regeling ‘kopen met voorbehoud verkoop eigen woning’. Hiermee kunt u de aankoop van het appartement op de Lloydpier kosteloos ontbinden, als u uw huidige woning niet binnen een vooraf vastgestelde termijn verkocht krijgt.

Wilt u meer weten? Kijk op www.lloydpier.info of bel o10-4335710 (Atta Makelaars).

12 december 2011


11 november 2011


Meer nieuws
Nieuwsbrief
Website bewoners
Documenten© LloydKwartier Rotterdam 2011